Befutóérem

Befutóérem

Ha véget ér a járvány, lesz ennek a szomorú időszaknak egy szimbóluma. Ez szerepel a Europe Run: Covid – #alwaysremember első befutóérmén: egy különleges 3 dimenziós érem a befutoerem.hu eddigi legrészletgazdagabb és legnagyobb méretű munkája!

Befutóérmet a jelentkezés leadásakor opcionálisan tudsz igényelni.

Átmérő

A maga 110 milliméteres méretével Magyarország eddigi legnagyobb és talán legkülönlegesebb befutóérme a befutoerem.hu műhelyéből.

Technológia

Szabályos szájmaszk formájú 3D-s érem, mindkét oldalán rendkívül részletgazdag megmunkálással. #handmade

Színezés

Fidzsi zöld színű zománcozott fém.

Súly

Méretében és súlyában is rekorder. Magyar viszonylatban az eddigi legsúlyosabb érem: 300 gramm.

Front

Hátoldal

Árak

Termék Ár (HUF) Ár (EUR)
Befuróérem
3 600 forint
12 EUR
Átvétel módja Ár (HUF) Ár (EUR)
Személyes átvétel (Magyarország, 2040 Budaörs, Templom tér 19.)
Ingyenes
Ingyenes
Gazdaságos belföldi küldemény*
400 forint
1,3 EUR
Regisztrált belföldi küldemény*
900 forint
3 EUR
Gazdaságos nemzetközi küldemény**
1700 forint
5 EUR
Regisztrált nemzetközi küldemény**
3500 forint
10 EUR

Kérjük, hogy éremrendelés előtt ezt figyelmesen olvasd el!

  • Személyes átvétel: Az átvétel lehetőségéről e-mailben fogunk értesíteni, míg ezt nem kapod meg, kérlek ne keresd fel irodánkat! Az átvétel helye Magyarország, 2040, Budaörs, Templom tér 19., I. emelet 3. Nyitvatartási időnk hétköznapokon 9:00 – 17:00.
  • Gazdaságos belföldi küldemény: Magyarország területén belül, nem ajánlott és nem elsőbbségiként kiküldött postai levélküldemény. A gazdaságos küldemény magába foglalja azt a rizikót, hogy nincs regisztrációs száma, így az nem nyomon követhető, eltűnhet, elkallódhat vagy szomorú esetben akár ellophatják. A meg nem érkezett befutóérmekért nem tudunk felelősséget vállalni, illetve azt újraküldeni sem.
  • Regisztrált belföldi küldemény: Magyarország területén belül, elsőbbségi ajánlott levélküldeményként feladott levél. Ha biztosra szeretnél menni, javasoljuk, hogy ezt a lehetőséget válaszd, mert a csomagod így nyomon követhető és nem tűnhet el.
  • Gazdaságos nemzetközi küldemény: Európai Unió területén belül, nem ajánlott és nem elsőbbségiként kiküldött postai levélküldemény. A gazdaságos küldemény magába foglalja azt a rizikót, hogy nincs regisztrációs száma, így az nem nyomon követhető, eltűnhet, elkallódhat vagy szomorú esetben akár ellophatják. A meg nem érkezett befutóérmekért nem tudunk felelősséget vállalni, illetve azt újraküldeni sem.
  • Regisztrált nemzetközi küldemény: Magyarország területén belül, elsőbbségi ajánlott levélküldeményként feladott levél. Ha biztosra szeretnél menni, javasoljuk, hogy ezt a lehetőséget válaszd, mert a csomagod így nyomon követhető és nem tűnhet el.

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

* Magyarország területén belül
** Az Európai Unió területén belül

Kérdésed maradt?

Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, ha valami nem világos, itt keresgélj. 🙂