fbpx

Mennyibe kerül a befutóérem?

Europe Run 2020 árai:

TermékÁr (HUF)Ár (EUR)
Befutóérem
nem tartalmazza a postaköltséget!
3 600 forint12 EUR
Szállítás módjaÁr (HUF)Ár (EUR)
Személyes átvétel (Magyarország, 2040 Budaörs, Templom tér 19.)IngyenesIngyenes
Gazdaságos belföldi küldemény részleteket lásd lent400 forint1,3 EUR
Regisztrált belföldi küldemény részleteket lásd lent900 forint3 EUR
Gazdaságos nemzetközi küldemény részleteket lásd lent1700 forint5 EUR
Regisztrált nemzetközi küldemény részleteket lásd lent3500 forint10 EUR

Küldemények magyarázata

Kérjük, hogy éremrendelés előtt ezt figyelmesen olvasd el!

Személyes átvétel: Az átvétel lehetőségéről e-mailben fogunk értesíteni, míg ezt nem kapod meg, kérlek ne keresd fel irodánkat! Az átvétel helye Magyarország, 2040, Budaörs, Templom tér 19., I. emelet 3. Nyitvatartási időnk hétköznapokon 9:00 – 17:00.

Gazdaságos belföldi küldemény: Magyarország területén belül, nem ajánlott és nem elsőbbségiként kiküldött postai levélküldemény. A gazdaságos küldemény magába foglalja azt a rizikót, hogy nincs regisztrációs száma, így az nem nyomon követhető, eltűnhet, elkallódhat vagy szomorú esetben akár ellophatják. A meg nem érkezett befutóérmekért nem tudunk felelősséget vállalni, illetve azt újraküldeni sem.

Regisztrált belföldi küldemény: Magyarország területén belül, elsőbbségi ajánlott levélküldeményként feladott levél. Ha biztosra szeretnél menni, javasoljuk, hogy ezt a lehetőséget válaszd, mert a csomagod így nyomon követhető és nem tűnhet el.

Gazdaságos nemzetközi küldemény: Európai Unió területén belül, nem ajánlott és nem elsőbbségiként kiküldött postai levélküldemény. A gazdaságos küldemény magába foglalja azt a rizikót, hogy nincs regisztrációs száma, így az nem nyomon követhető, eltűnhet, elkallódhat vagy szomorú esetben akár ellophatják. A meg nem érkezett befutóérmekért nem tudunk felelősséget vállalni, illetve azt újraküldeni sem.

Regisztrált nemzetközi küldemény: Magyarország területén belül, elsőbbségi ajánlott levélküldeményként feladott levél. Ha biztosra szeretnél menni, javasoljuk, hogy ezt a lehetőséget válaszd, mert a csomagod így nyomon követhető és nem tűnhet el.

TermékÁr (HUF)Ár (EUR)
Névre szóló rajtszámIngyenesIngyenes
Névre szóló oklevélIngyenesIngyenes

Az oldalon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t, a vásárlásról a megrendelés leadásakor megadott számlázási névre és címre elektronikus számlát állítunk ki, amit a résztvevő e-mail címére küldünk ki.

Keresési címkék:
postaköltség, szállítás, szállítási költség

Was this article helpful?
Nem segített 0
Views: 1516

Új keresés indítása

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype