A regisztrációs felület “Futók kezelése” menüpont alatt keresd meg az érintett nevezést és kattints a vele egy sorban lévő “Lemondás” linkre. Semmi más teendőd nincs, nem szükséges külön jelezned felénk.

Was this article helpful?
Nem segített 0
Views: 48