fbpx

Célok

Mi az a Célrendszer?

A Europe Run egy olyan ingyenes közösségi heppöning, ahol az esemény fő üzenete (Mozgassuk meg Európát!) mellett egyénenként, Ti is felhívhatjátok a figyelmet egy általad fontosnak vélt szervezetre, kezdeményezésre, legyen az bármi, legyen az a Te célod!

Hogyan hozz létre célokat?

Az általad kiválasztott futamnál lehetőséged van kiválasztani a meglévő célok közül vagy létrehozni egy sajátot, leírással, képpel, kategóriával, weboldallal.

Hogy csatlakozz meglévő célokhoz?

A már létrehozott és jóváhagyott célokhoz a futamra történő jelentkezéskor tudsz csatlakozni, a rendszer kötelezően kérni fogja, hogy válasz egyet. Használd a villámgyors keresőt, hogy megtaláld a neked szimpatikus témát.

Oszd meg, csatlakozzanak célodhoz!

Minden cél megosztható Facebookon akár az alábbi oldalon keresztül, akár sikeres jelentkezést követően. Állj be egy cél mögé, képviseld és gyűjtsd büszkén a pártoló tagokat!

Mit kapnak a kedvezményezettek?

A Europe Run ingyenes, így anyagi és egyéb javakat nem gyűjtünk. Viszont lehetőséget biztosítunk arra, hogy résztvevőink a sporton keresztül hívják fel a figyelmet arra, ami nekik fontos: legyen az egy állatmenhely, egy futóklub, egy alapítvány vagy csak egy eszme, mondjuk, hogy "Fagyiból két gombóc sosem elég!". Neked mi a fontos, mi a Te célod?